Marionetes de la Bauhaus

Aventures com les que viu El Petit Geperut no passen cada dia, però sí avui que celebrem les Festes de la Mercè. El Pavelló Mies Van Der Rohe ha obert las portes als ciutadans per poder gaudir de l’espectacle.

Us presento al personatge principal, assegut en una butaca catalana de disseny de la Bauhaus. És el protagonista d’un conte que parla de la mort i l’enganyifa. L’han representat les marionetes de Christian Fuchs.

Totes elles són una replica. Les primeres van ser creades en el 1923 per un grup d’alumnes de l’escola alemanya Weimar. Ells desenvolupaven la seva creativitat sota la direcció d’Oskar Schlemmer. La finalitat era representar Les 1001 nits però tot va quedar en l’aire. L’obra no es va estrenar.

Aquest matí han actuat, de la primera a l’última, acompanyades de música de Paul Hindemith, al piano.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.