La màgia dels follets

Llegint un article del diari La Vanguardia amb data d’avui, sobre la màgia; una vegada més em queden clares les connexions que hi ha entre les persones.

Explica que un follet anomenat Max fa 9 mesos que s’ha instal·lat al barri de Les Corts. Els nens interactuen amb ell tot i que no el veuen ja que s’amaga als ulls dels humans. Algun adult s’hi comunica però el seu llenguatge és difícil i poc entenedor.

I quines són les connexions?

Doncs… Estic dibuixant i pintant follets!

I la segona connexió és amb la biblioteca de Can Butjosa de Parets, on hi faig tallers de creativitat. Allà ja fa molts, molts anys que hi viu un follet que té cura dels llibres, dels visitants i de les persones que hi treballen. Els infants també s’hi relacionen i tot i que coneixen el seu aspecte, tampoc no l’han vist mai. Solament algun adult!

Queda palès que els lligams són verídics i el món de les idees viu en un espai on tothom hi té cabuda i es comparteix. La màgia dóna vida i alegries. I com va preguntar-me una nena fa pocs dies: -Rosa Maria tu creus en la màgia, oi? Diga’m que no deixaràs mai de creure-hi!

La màgia és cada moment que vivim intensament estan desperts en el aquí-ara. És ser capaços d’emocionar-nos per coses quotidianes. És estimar-nos i sentir-ho. És… Sí, espero creure sempre en la màgia!

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.