Va d’empatia

Heus aquí que una vegada…

Un ratolí mirant per un forat, va veure al granger i la seva dona obrir un paquet. va quedar aterrit en descobrir que era un parany per a ratolins! Va córrer amunt i avall del pati advertint a tots: -Hi ha una ratera a casa!

La gallina li va dir: -Senyor ratolí, a mi això no em perjudica en res.

I el be: -Demanaré per vosté en les meves oracions.

La vaca: -Potser estic en perill? Penso que no, oi? – i va passar olímpicament.

El ratolí va tornar a casa, preocupat i abatut. En arribar la nit es va sentir un gran aldarull. Qui havia caigut a la trampa? Sorpresa! Una serp tenia la cua enganxada a la ratera i ben enfadada va mossegar a la granjera que va ser portada a l’hospital.

El marit en veure-la tan feble i amb febre, per reconfortar-la va fer un caldo amb la gallina. Com que no millorava, els veïns van matar el xai per alimentar-la bé. I com que no es va refer i va morir, l’home va vendre la vaca a l’escorxador per cobrir les despeses del funeral.

La propera vegada que algú t’expliqui el seu problema i creguis que no té res a veure amb tu i et manqui empatia, pensa-ho dues vegades. El que no viu per servir, no serveix per  viure. El món no va malament per la maldat dels dolents, sinó per l’apatia dels bons. Si algú et necessita estent-li la mà o dóna-li una paraula d’alè. (En desconec l’autoria)

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.