Viatjant amb la imaginació tot recordant

Una vegada més torno a CaixaForum perquè l’exposició de Disney dóna molt de si. Cal observar acuradament el color, els enquadrements, els moviments… Hi ha molt bon material, molta informació i cal, també, estar obert a l’aprenentatge.IMG_20180527_123835

En el primer viatge a Alemanya, cocretament a Limburg, vaig tenir la sensació d’estar dins d’un conte o dins d’un paisatge de pel·lícula de fantasia. El mateix amb va passar a Friburg i a la part antiga de Nurenberg. Els llacs i boscos d’aquest país són font d’inspiració. Vaig descobrir que les cases que havia vist il·lustrades es basaven en la realitat. El mateix em va passar a Bruixes, Amsterdam, Delft, Gant… Pots veure fotografies però és fascinant empapar-te de tanta bellesa directament, tens moments de fascinació. Els pobles i ciutats de Suïssa també commouen. 

Segons la zona per on viatges descobreixes la peculiaritat dels tons del cel, dels camps i les aigües. Comprens als pintors i als músics. El món és tot ell art, que pot agradar o no però et dóna informació a mansalva.

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.