La màgia de l’Empordà mai s’acaba!

Previsions metereològiques equivocades. Res de núvols ni pluges, ha sortit un sol llampant i vigorós.

Arribar als Aiguamolls d’hora és una benedicció!

Lliris grocs vestits de llum, transmutant les pinzellades liles evocadores de Van Gogh, voregen els marges dels camins. Faig la primera fotografia i… Ooooooooooh, sorprenent. Les gotes de rosada han captat la llum del sol reflectida en un dels aiguamolls i s’ha produït un efecte etèri, embolcallant les flors d’energia lluminosa.

Fer l’itinarari a peu, m’ha permès aturar-me, escoltar, contemplar i sentir. Es respira calma i bellesa!Veure el vol elegant de les cigonyes, arpejant l’aire i rosant la capçada d’un àlber, lliscant tan a prop meu, ha estat fascinant.

Jocs de llums i ombres amb gran varietat de tonalitats: maragda, grocs, terres, blaus i violetes; ocells niuant i piulant per arreu; arbres de fulla caduca, matolls, flors… una caminada, a estones, sota arcades de fulles tendres i amb regals plens de tendresa que m’han portat fins al mar. Com si estigués fent un camí de vida ple de complaença, de manera simbòlica. Tot parla!

Aturada a Castelló d’Empúries per dinar, agafar noves energies i preparar-me per seguir descobrint.

En arribar la tarda… les aus són exòtiques, perquè em trobo dins del recinte Butterfly Park a Empuriabrava, on també m’envolten papallones molt boniques i curioses. Algunes fins ara m’eren desconegudes o conegudes per mitjà de la fotografia d’altres.

En aquest cas, la fotògrafa sóc jo. Quina alegria! També ho pots ser tú!


Moure’m per aquest jardí tropical m’ha permès veure ocells d’Amèrica, passant per Àfrica, Àsia, fins Austràlia. 

Plens de dolçor els cèrvols joves, simpàtica la lenta i pacífica tortuga amb un tarannà confiat entremig de peus d’adults i criatures, i divertits els passos curts i ràpids dels pollets. Un món fet poesia!

Tinc intenció de tornar-hi!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.