La intensitat de les sensacions

El que m’envolta parla: mirades, gestos, moixaines, natura, animals, el cel, el mar, l’aire, el foc, els colors, la llum, la música

La meva lentitud de reacció que sovint sembla desmesurada, és deguda a la intensitat d’estimuls captats per la meva ment i el meu cos. És com viure moltes històries o sensacions a la vegada. Aleshores em cal recollir-me.

Hi ha moments que expressar el que sento em representa un esforç, no tot es pot comunicar de manera fidel. Tanta força i escalfor dins meu s’afebleixen al exterioritzar-les; perden bellesa. Qui sap si el més excels és la música, el que més s’apropa a l’amor.

Quantes vegades algú em parla i no ho sento, se’m desdibuixen les paraules perquè dins la mateixa conversa aparèixen altres tipus d’incentius, imatges acolorides que tenen camins diversos, que em captiven, se m’emporten unint passat, present i futur. No hi ha manca d’interès vers l’altre, hi ha un cúmul de components que em fan viatjar automàticament a racons diferents del conscient i l’inconscient, despertant o revifant sensacions a un ritme estrepitós, i necessito recular en la conversa perquè em perdo.

No pretenc que se m’entengui, ningú n’està obligat, ho visc i prou. Compartir aquest món interior de manera fluïda i natural, crec que solament ho he pogut fer amb una persona estimada. També, en alguns moments puntuals, amb persones properes amb les que hi ha compenetració, confiança i respecte.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.