Immersa en els colors i el traç

Un dels regals que més em fascinava quan era nena…, us ho podeu imaginar; una capsa de llapis de colors, tots de la mateixa allargada. Obrir-la, observar l’ordre de les tonalitats i anar-los agafant amb cura per fer els primers traços era encisador. Ho recordo amb tot detall. Em veig estirada a terra sobre la catifa estampada, i més lliure que un colibrí. Estava en el meu món màgic, únic, íntim, intranferible i reservat, on podia crear el que volia sense repressions ni barreres. On podia somiar i, si es donava el cas, fugir de la realitat.

A hores d’ara, em segueix passant el mateix, però… el fet de representar imatges damunt del paper, respecte els primers anys, ha canviat. Bé, va canviar quan vaig trobar-me amb l’assignatura de dibuix a l’escola. Aleshores va passar a ser un procés de creixement constant, fins aleshores no plantejat, que em va portar  a superar reptes. Cada projecte és un nou repte! El meu lloc de treball, un temple quasi sagrat i misteriós.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.