Sr Vincent, un cafè?

Dia lluminós amb temperatura primaveral. Surto a passejar i a fer un cafè. Fullejant un parell de revistes amb trobo amb un article breu que m’agrada, parla de Shusaku Takaoka, artista per a mi fins ara desconegut. Crea collages amb pintura i fotografia. Aquesta és una de les seves obres que considero suggerent pel moment en el que em trobo i per les vivències que estic tenint.

SaveSave

SaveSave

2 pensaments sobre “Sr Vincent, un cafè?

  1. A mi m’ha sorprès perquè he trobat sincronicitat amb els moments que estic vivint i aleshores se que estic present en el aquí-ara. És com trobar la màgia de la vida.
    Jo també he experimentat amb fotografia i il·lustració. Precisament amb un parell de fotografies teves que em vas cedir generosament. Ho recordes? Tu també ho has treballat i amb resultats molt bonics i professionals!

  2. De vegades sap greu deixar opinions negatives però… he mirat per curiositat el treball de Shusaku Takaoka i no l’he trobat especialment interessant. Curios pot ser sí, però res de particular que marxi de coses que fan molts aficionats al Photoshop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.