Nitidesa

Els cims pirinencs m’envolten, em trobo a la Vall de Núria.

El riu transparent inspira, porta noves idees i les fa fluir, el llac serena la ment. Lluny del brogit de la ciutat contemplo la natura en silenci. Flors liles, blanques, rosades i malva, en predomini, tremoloses: branquillons flexibles dansant al ritme d’un vent suau que bufa intermitent. Aus rapinyaires esgarrapant i desfilagarxant núvols, en ple vol. Estampes belles en canvi constant. 

Anuncis

2 pensaments sobre “Nitidesa

  1. Una coseta… Les flors de la primera foto, les de color rosa, són epilobi angustifoli, bonic i inofensiu, pero la de la segona foto és la tora blava, aquesta ni tocar-la! És súper verinosa, ni se us acudeixi fer-ne un ram perquè podrieu dinyar-la si després menjeu sense rentar-vos les mans o us toqueu la boca sense voler, i no exagero. Crec que val la pena saber-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.