Dia intens!

Quin dia!Signar el llibre de condol a l’Ajuntament de Barcelona m’ha commogut. Encendre una espelma on es troba el mosaic d’en Miró, al bell mig de les Rambles emblemàtiques, tan nostres i estimades, i deixar-hi un escrit; ha estat ser conseqüent amb el que el cor m’ha parlat. He respirat aire de germanor, de gran respecte, d’amor.

I quina satisfacció poder agrair personalment als MOSSOS D’ESQUADRA la seva tasca tan eficient i compartir emocions. Concretament el diàleg amb un d’ells ha estat tan intens que els ulls se’ns han omplert de llàgrimes. En veure un home tan fet amb un cor tan gran encara m’ha entendrit més! Aquesta sensació profunda, encara em perdura!

BARCELONA T’ESTIMO!

SaveSave

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s