Paraules que toquen l’ànima

Quina bellesa tan gran quan expressem sentiments amb llibertat, coratge i amb el cor. Quantes coses boniques que podem arribar a dir i quin bé que fan. Segur que podem escriure un llistat extensissim. L’he començat a fer:T’estimo perquè t’estimo i estimar-te és preciós! – És una passada quan estàs aquí! – Portes alegria a la llar! – Comuniques pau! – Que ningú apagui la teva calidesa! – Quina mirada, és dolça com la mel! – La teva mirada té llum! – M’encanta tenir-te al costat! – Segueix sent com ets! – Gràcies per fer gaudir! – Vola lliurement damunt les ales dels teus àngels! – M’has impactat! – Reparteixes felicitat! – Que continuï brillant l’estrella del teu cor!

– No et cal perfum, tu ets essència, ets l’essència d’un poema! – Amor i esperança, això ets tú! – Gràcies per compartir la teva vida amb mi! – Ets essència d’amor i harmonia! – Penso molt sovint en tu! – La teva rialla és única – Regales energia positiva! – Tens àngel! – Les teves abraçades són autèntiques! – Ets un sol ! – En tu es pot confiar totalment! – Que no falti la dolçor del teu somriure, l’agombolament de la teva veu i la grandesa de les teves abraçades! – Ets aigua transparent! – T’admiro! – Ets excepcional! – M’agrades des del dia que et vaig conèixer! – Respirem junts! – Ets amor! – Quan tu arribes, arriba la llum! – Ets una meravella! – Estàs feta o fet un braç de mar! – Ets una persona totalment desperta, no vius adormida! – Ets com un aisberg, solament es veu una petita part, l’altra és immensa, profunda i es va descobrint de mica en mica! – Per ser-hi sempre, gràcies! – Ets tot cor! – Qui ets deixa petjada! – Tens l’art en el cor! – Ets la musa de la inspiració – T’he anat observant i la meva vida ha canviat per bé! – Estimes sense esperar res a canvi! – Ets un regal! – No hi ha un regal comparable al més gran dels regals que algú podria rebre, TU! – Ets comprensió infinita, vent acaronant el brancatge, tendresa i amor incomparables! – La lluna plena d’avui fa una abraçada a la grandesa de la teva ànima! – Estàs aquí, sempre que et necessito! – Gràcies per la teva generositat infinita! – El teu somriure esvaeix la foscor, les teves abraçades fan volar! – Ets art i ets gràcia, en la foscor, llum! – Amb tu, el món va guanyar un àngel! – Gràcies per ser com ets! – Sempre hi tens un lloc en el meu pensament! – Per a tu, sí! – Quan tu t’has alçat, ha sortit el sol! – Ets un sol que il·lumina a qualsevol persona que estigui al teu costat! – Ets carregador/a d’energia positiva! – Ets més maca que les flors del cirerer! – Ets una alegria! – Mira si ets amorós/a, sempre et porto al cor perquè t’estimo! – Estar amb tu és riure si o si! – Vals un imperi!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.