Comportament de l’esquirol

Els has observat alguna vegada? 

Sabies que: Tenen molt bona vista però quan neixen són cecs. Són molt bons restrejadors de menjar i massa espavilats, perquè moltes vegades el prenen a altres animals i l’amaguen. Els agrada menjar fruits secs, llavors i són tan llaminers que no fan escarafalls a la xocolata. Els seus incisius creixen continuament per això sempre estan rosegant. S’ajuden i s’avisen entre ells quan hi ha perill. A vegades per evitar ser atacats, desprenen una olor semblant a la de les serps. La comunicació entre ells és amb sons i gestos bonics.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s