La musa de la Inspiració

Si ara miréssiu la meva taula de treball veurieu un escampall de papers plens de dibuixos fets a llapis amb un traç totalment lliure.

Quan he de crear, si no m’arriben imatges mentals del que em cal plasmar, amb facilitat, començo a omplir papers i més papers fins que vaig trobant el que vull.

Hi ha diferents maneres de treballar. Jo em deixo sentir! Sóc poc mecànica, però constant i voluntariosa. 2017-02-07-11-51-31

Als il·lustradors que treballem sense un horari marcat per una empresa, perquè som la pròpia empresa, ens cal ser disciplinats i acomplir amb les hores que calguin per entregar a temps en el termini que se’ns demana. A vegades és més que suficient, d’altres molt ajustat.

Recordo que una vegada vaig preguntar: -Quin és el termini d’entrega? – em van contestar: – Ahir!

Vaig quedar-me glaçada però com que em calia treballar, ho vaig fer i a consciència; me’n vaig sortir satisfactoriament. Això si…dormint molt poc una bona colla de dies. Us asseguro que va ser poc saludable fïsicament. Ho desaconsello!

En altres ocasions fas l’entrega i després d’haver-te espavilat, les il·lustracions queden aparcades dies i més dies sense ser portades a impremta. Quina llàstima! I et preguntes: – I per què he hagut d’anar tan apretada de temps?

És d’agrair quan un editor és respectuós. N’hi ha! Sí, sortosament n’hi ha que són propers, comprensius i empàtics.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s