Tradicional Fira de Santa Llúcia

En arribar aquestes dades del mes de desembre, tinc per costum passejar-me tranquil·lament un matí o una tarda per la Fira de Santa Llúcia i m’omplo de flaire d’avet, molsa i eucalipto.
Els poms de vecs, grèvol i galceran engalanen cistells i paneres de palla. A quin més original! Embolcallats amb tela de sac, roba de quadrets, de ratlles; amb la decoració de branques de canyella, àngels, campanes, estrelles, picarols… Ben variats i per a tots els gustos, n’hi ha per a donar i vendre!
2016-11-30-19-40-32 Observo amb atenció figuretes de pessebre, cases, fonts, pous, ponts i pobles damunt muntanyes de suro i cels estelats. Ho miro amb ulls delerosos d’infant fent un viatge en el temps.
Decorar la llar m’ompla de satisfacció. Vaig treient de les capses tots els detalls amb delicadesa, començant per les llums. La música de Nadal m’acompanya. Tot està ple de calidesa, i una energia que brolla de dins, molt endins, em dóna una escalfor i una tremolor indescriptibles, ambdues alhora.2016-12-06-09-39-44

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s