Mar i núvols inquiets

2016-11-15-13-09-47Ahir tarda vaig estar fent esbossos del mar. Em calen ja que estic treballant en els decorats d’un petit teatre per a nens i nenes.
En un d’ells vaig representar una tempesta, ones eixelebrades i un cel enfurismat amb núvols descarregant amb força.

Aquest matí a CaixaForum m’he trobat davant d’un quadre d’Emil Nolde que desconeixia i m’ha satisfet veure com ell va representar els ‘Núvols d’estiu’.2016-11-16-13-11-08-nolde El fet m’ha semblat curiós, alentador, una de les causalitats del dia que em parla fluixet i m’anima a seguir pintant. Hi ha molt per fer, molt per donar, molt per aprendre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s