Broadway al Grec 2016

SwingBroadwayDe la Mercè Martínez ja ho esperava que seria brillant, de l’Ivan Labanda també, però el que em va sorprendre a totes, totes, va ser l’Àngel Llàcer mai l’havia vist tan genial com ahir nit. La interpretació que va fer de la cançó New York, New York em va colpir.

Tot l’espectacle, fantàstic, des del començament fins al final. Cantants, ballarins, músics, coreografia, vestuari, muntatge… perfecte, i no cal dir l’encant del marc imcomparable que encara ho va fer més entranyable. Un excel·lent per les direccions escènica i musical!

Qui sap si… la companyia, o perquè sóc una enamorada dels musicals, o perquè New York em va sorprendre inesperadament, o perquè tinc uns records entranyables de Broadway. Qui sap… segurament totes les coses van fer que la sortida nocturna fos espectacular.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.