Era un niño que soñaba…

El solstici d’estiu ja està a tocar i arriben vacances per a molts nens i nenes. Se que la majoria d’educadors feu un llistat de llibres per recomanar i que pares amb inquietud per les estones d’oci dels vostres fills els hi regaleu uns quants llibres.

2-3-còpia

Com il·lustradora i educadora que sóc, us en vull anomenar un que tinc amb gran estima. És una poesia il·lustrada d’Antonio Machado, un clàssic ple de bellesa amb paraules que acaronen l’ànima. El títol és: ERA UN NIÑO QUE SOÑABA de l’Editorial Bruño, ISBN: 978-84-696-0461-8. Si heu de fer un regal també l’encertareu, és un poeme de tota la vida.

(Original treballat amb aquarel·les, llapis, retolador, gouache i pastel.)

Anuncis

11 pensaments sobre “Era un niño que soñaba…

 1. Hola Rosa Maria!! Quina il.lusio saber del teu nou llibre! Tinc moltes ganes d’obrir-lo i gaudir de la meravellosa poesia i les teves dolces il.lustracions!!
  Anims!! Volem més RMC!!
  Petonets,
  Susana, Paul, Ariadna and Jack

 2. Hola Rosa Maria! Com estàs? L’Aleix m’ha comentat el teu nou llibre. Quina il.lusio!! Tinc moltes ganes de comprar-lo i llegir-lo a l’Ariadna i al Jack. Per cert, a l’Ariadna li encanten els llibres de les fades!!
  Se que puc comprar el Niño q soñaba a Amazon, però abans de comprar-lo , si us plau, diguem si prefereixes q el compri en una botiga.
  Ànims! Ens encanten les teves il.lustracions!
  Susana, Paul, Ariadna i Jack

  • Estimada Susana, quina sorpresa tan agradable! Em posa contenta que vulguis tenir el llibre “Era un niño que soñaba”. Aconsegueix-lo de la manera que et sigui més fàcil i gaudiu amb el poema i les imatges.

   Abraçades càlides i petons per a tots

 3. Aquest és sens dubte un d’aquells llibres que ve de gust tenir, per molts motius. L’editorial Bruño ha tingut moltíssima cura de l’edició, fins al mínim detall: el color que més s’ajusta als originals, la qualitat del paper, la tapa dura… Què dir del poema de Machado? Es pot dir que és una imatge (o conjunt d’imatges) fetes de paraules, que confegeixen un imaginari que va molt més enllà. I qui ha sabut captar i evocar a tot color aquest imaginari ha estat Rosa Maria Curto. Fidel al seu estil, amb predomini de l’aquarel·la i tocs, a vegades, de llapis i pastel, ha donat vida als versos de Machado i els ha complementat amb símbols a cadascuna de les planes dobles. Una joia!

  • Que aquest comentari vinguin d’una persona creativa, intel·ligent i profunda com tu, que estima la literatura i la pintura és molt d’agrair.
   Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s