Dia Mundial en contra de l’Explotació Infantil 2016

De l’original a la tarja.58b54c795991c10058f25f2fff4bcb2cEncara a hores d’ara, en ple segle XXI, en el que tenim a l’abast tanta tecnologia i ens comuniquem ben fàcilment, sí, encara… hi ha explotació infantil amb abusos de tota mena. 0416_Dia_Contra_Esclavitud_Infantil_CA
El dret dels infants nº 9 ens diu: L’infant ha de ser protegit contra totes les formes de negligència, crueltat i explotació. No serà objecte de cap mena de tràfic. No s’haurà de consentir que l’infant treballi abans d’una edat mínima adequada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s