Observa la bellesa

Camina amb els ulls oberts! Quan vingui una situació poc agradable, mira ràpidament al teu voltant i observa, pots canviar-la per coses que sí són harmonioses. Fes-ho de seguida perquè els pensaments negatius i perjudicials poden créixer tan de pressa com les males herbes d’un jardí, si se’ls permet prendre el control, priven el desenvolupament de les plantes boniques i delicades. Aprèn a controlar els teus pensaments perque siguin amor, bellesa i harmonia. Quan els teus pensaments positius estiguin ben arrelats, buscaràs automàticament el millor de cada situació. Aleshores podras relaxar-te i trobar alegria i llibertat en l’esperit.

(Fragment i adaptació d’un escrit d’Eileen Caddy) marieta-cors2

Imatge: estudi de color no definitiu d’un personatge de conte

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s