Emoció a flor de pell amb Albert Guinovart

Quin concert tan satistactori, ahir al vespre amb ALBERT GUINOVART, i ho escric amb majúscules perquè el considero un compositor excel·lent. Va actuar a Esplugues de Llobregat  en el 19è Festival de Música Clàssica i Tradicional organitzat pels Amics de la Música de Santa Magdalena. piano-bicolor Em captiven la netedat d’esperit i l’entrega professional d’aquest pianista, es fa proper. Conjuntament amb el Cor Jove de l’Orfeó Català dirigit per Esteve Nabona, van interpretar fragments dels musicals: La Vampira del Raval, Flor de Nit, Paradís, Mar i cel i, Gaudí i el misical de Barcelona.Unes veus meravelloses, un grup coral comunicador d’alegria i vitalitat amb generositat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s