Una festa inolvidable

En arribar a les portes de l’Edifici Docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, ens dirigim a la sala d’Actes per assajar. Afinació d’instruments i escalfament de veus, tot preparat! Tinc la satisfacció de trobar-me amb companys/es de la meva coral, estem contents, plens de joia.

Després ens dirigim a la plaça on… Oh, sorpresa! Uns Pares Noëls fan un descens des de la teulada de l’edifici, baixant per les parets verticals, saludant als infants que miren a través de les finestres. SJD 2014 NadalQuan aquests homes agosarats arriben a peu pla, entre aplaudiments, apareix un grup de nois i noies portant globus. En deixar-los anar, s’enlairen cel amunt dibuixant un estampat de colors: verd, groc, taronge, blau, vermell… Una munió de topos que es van empetitint tot dansant . En els llavis del presents se’ns dibuixa una rialla. Que bonic! 2014-12-11 SJD1

Ha arribat l’hora! Les llums de l’arbre s’encenen i, sota la direcció de Rubén Gimeno, comencem a interpretar l’Himne de l’Alegria. Després Santa Nit i per acabar, amb la màgica llum de les bengales, entonem la Cançó de Bressol de Brams, acomiadant als infants, convidant-los a anar a descansar i a dormir.

Evocant aquestes vivències d’ahir tarda i vespre, tan plenes d’amor, tan colpidores, sento tremolors d’emoció i els ulls em tornen a espurnejar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.