Dos concerts satisfactoris

L’OBC a l’Auditori, interpreta Helios, una obra de Carl Nielsen, autor que m’era desconagut i m’ha sorprès molt agradablement. També ens ofereix el Concert en La menor per a violoncel i orquestra de Camille Saint -Saëns. El violoncelista principal és Pau Codina, un jove músic català nascut  l’any 1988 a Barcelona, que deleita amb la seva actuació. L’obra Peer Gynt de Edvard Grieg ompla la segona part del programa. Té brillantor, dinamisme i sempre m’és propera. La projecció d’imatges en dues pentalles m’ha semblat un afegit innecessari. 2014 jazz novembre

Després, una sessió de jazz a la Sala Tete Montoliu. La cantant noruega Torun Eriksen presenta el seu darrer treball. M’ha agradat tant! Seguiré escoltant les seves cançons amb aires de bosa nova, soul i funk.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.