L’OBC a la platja de Barcelona

Si vull definir el concert d’ahir vespre amb una sola paraula, francament, se’m  fa difícil: majestuós, esplendorós, sumptuós…? Sí, tot això però… Ja ho tinc! Com que era la primera vegada que escoltava a l’OBC a la platja, utilitzaré, també per primera vegada, l’expressió “Maixal.la!”, que vol dir FANTÀSTIC! i alhora ens recorda la paraula ‘xalar’ que vol dir passar-ho bé. OBC a la platjaLes peces que va interpretar l’orquetra m’eren totes molt conegudes i properes, vaig estirar-me i vaig tancar els ulls com quan era una nena i em vaig deixar portar per les melodies encisadores de Wagner, Bizet, Grieg, Monteverdi, Verdi (La forza del destino),  R. Strauss, Offenbach, Mascagni, Rossini (La gazza ladra)i Txaikovski. Quin PLAER tan gran!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.