Obres acabades

Cicerò proclamava quan agradables eren les obres acabades. I sembla que hi ha alguna cosa que impulsa a l’ésser humà a començar projectes i deixar-los a mig camí. Quantes vegades hem vist morir un propòsit solament començar? El problema acostuma a ser la manca de voluntat.

2016-05-21-12.22.03

Tota construcció necessita uns fonaments sòlids per poder culminar. Les nostres idees també són construccions, per tant, necessiten de la constància per fer-se realitat. Si manca  una bona base tot anirà de cap a caiguda. Desitjar no és suficient, cal una consciència profunda del que es vol aconseguir, tenint present que hi haurà obstacles i que caldrà saber reaccionar davant dels contratemps.

Perquè un propòsit s’acompleixi és important trobar el moment psicològic adient. (G. Kerstin)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s