Cloenda fascinant amb el Bolero de Ravel

Quietud, silenci… allà en la distància el so d’un sol instrument ‘la caixa’ i… a poc a poc, suaument es van incorporant la flauta, el clarinet, el fagot… amb gran precisió de pulsacions de violes, violins… la corda, que, com un gran cor, va repetint els seus batecs. Va apareixent una melodia reiterativa, màgica, plena de secrets que et captiven, un diàleg diferent i familiar a la vegada. Aquest va ser el comiat del concert d’ahir dissabte a l’Auditori, el Bolero de Ravel. Per a mi, una obra mestra! cavall-auditori

L’OBC dirigida per Stéphane Denève va interpretar també, d’inici, el Concert per a violí i orquestra en Re major de L. V. Beethoven, i segidament la Trilogie cosmique de G. Connesson i L’aprenent de bruixot de P. Dukas. Un repertori ric, complert i satisfactori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.