Les 12 proves d’Hèrcules i l’heroi que portem dins

HèrculesHas estat valent/a alguna vegada?

Aquesta ha sigut la pregunta que ens ha plantejat la narradora Marta Gorchs, que plena de vitalitat i dinamisme ens ha endinsat en un entorn d’èssers monstruosos amb gegants, lleons ferotges, serps gegantines i gossos de tres caps. Saber narrar és un art i ella, amb pocs elements decoratius, ens ha enlairat la imaginació.

No sempre és la força física la que ens permet superar els paranys, moltes vegades els podem vèncer gràcies a l’astúcia, la voluntat i el coratge; el mite d’Hèrcules superant les 12 proves, així ens ho demostra.

Tots portem un heroi dins nostre, si vols esbrinar-ho encara ets a temps a Caixa Forum. Queden pendents uns quants espectacles. Assistir-hi ha sigut un bonic complement després d’haver visitat l’exposició ‘Mediterrani’. El món dels nens m’aporta coneixement i benestar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.