Bellesa interior

Quan les experiències del passat han estat apreses amb èxit, hem guardat en el nostre interior les vivències més dolces i hem trobat la capacitat de transmutar en positives les lliçons adquirides; es desperta, dins nostre, la llavor de la bellesa que creix amb arrels fortes i sanes, floreix vers l’exterior i ens embolcalla amb un mantell màgic d’encant personal. El magnetisme es materialitza per mitjà de la nostra actitud i la vida somriu de maneres diverses. És el moment d’acceptar aquesta bellesa i cultivar-la. (Núria López) insectes-a-la-primavera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s