L’art de dansar

Un cos gronxat per la música és expressió de l’harmonia de l’univers. La dansa és exercici, ritme i passió. Les grans figures d’aquest art, parlen de catarsi, transformació i fins i tot d’una mort interior que dóna lloc a una renaixença. És un treball físic i espiritual que aporta beneficis al qui el practica. L’home pel fet d’anar descalç, connecta amb l’energia de la terra i al prendre consciència del cos, s’allibera de pensaments improductius. El poder de la dansa encara és més gran si es comparteix, afavoreix  la confiança i al sentiment de pertanyer a un tot. Ens fa més sensibles. ( G. Kerstin)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.