Nit joiosa amb Michael Bublé

Una vegada més Michael Bouble, cantant fantàstic, brilla dalt de l’escenari. La seva veu és preciosa amb una tessitura molt extensa, els aguts molt nets i els greus els té penetrants i vellutats; la modulació molt acurada; i com era d’esparar, s’ha manifestat proper, generós, afectuós i seductor.M Bublé 1

El repertori musical ha estat variat i molt encertat amb peces del darrer disc ‘To be loved’ i d’altres anteriors. Els oients hem participat de la festa (com ell diu), portant el ritme ballant, picant de mans i cantant.llums MB

Que bonics els jocs de llums i els muntatges dalt i fora de l’escenari! Espectaculars i elegants! El Palau Sant Jordi s’ha omplert de cors de colors mentre el públic entonavem el “All you need is love” dels Beatles.cors M Bublé

Gràcies Michael et seguiré escoltant i el meu cor batega i bategarà amb les teves interpretacions tan càlides, animoses i vives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.