Aconseguir els reptes

Tot gran projecte demana una bona planificació i molta paciència per arribar a bon port. Un exemple clàssic seria una carrera universitària o una formació que ens permiti canviar de treball. Les escales a pujar, les trobem en tots els àmbits de la vida.

Qualsevol canvi important es divideix en diferents etapes a conquerir que han de ser assequibles. Si es tracta d’un projecte artístic ambissiós: fer una exposició, publicar una novel·la, participar en una pel·lícula… les escales són encara més importants. Les millors èines que tenim per aconseguir-ho són: la modèstia, el treball i una moral a tota prova. (Gottfried Kerstin)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.