Innocència Radical

Naixem innocents. Sense emocions barrejades, sense dubtes, sense pors, sense mentides. Arribem per descobrir, per compartir, llisos, lluminosos i coherents. Vulnerables però encara oberts al món, animats per una curiositat rotunda i radical, dotats de la passió per viure i d’un ventall d’emocions bàsiques que compartim, en major o menor mesura, amb altres éssers vius, amb altres espècies. Són els presents de la sortida del sol de cada vida, una vida que arriba amb la mirada plena de curiositat i de confiança.

Ens sentim sols encara que estiguem envoltats de gent. La clau de la nostra avançada evolució podria estar, precisament, en l’entorn social complex que ha fomentat el desenvolupament del cervell humà. Hem hagut de desenvolupar estratègies molt refinades per moure’ns amb desimboltura entre un grup social complex… (Elsa Punset)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.