Setmana del Llibre en Català

Autors, editors, llibreters, periodistes agombolats per les paraules, les imatges, els llibres. lletres SLLCUna vegada més, en un entorn formidable, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, converses sobre literatura infantil i juvenil. Tertúlies plenes d’aire positiu, apostes coratjoses, esperits emprenedors, noves esperances i portes obertes a la creativitat.

Ha estat un plaer saludar i escotar a la Iolanda Batallé, a la Patricia Campana i a la Paula Jarrín. També saber que en pensen, en Pep Albanell, la Mª Carmen Roca, en Francesc Miralles i la Hypatia Pétriz, del món del llibre en el moment actual.

Anuncis

Un pensament sobre “Setmana del Llibre en Català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s