El bosc amic

Un dels encants d’anar passejant per la natura és que sempre em sorprèn. Puc olorar els perfums que em regala, omplir el cor amb els refilets dels ocells i el cant dels rius, acaronar els arbres notant les textures diferents i observar els colors i les formes tan variades de cada un dels elements. Molts d’ells aparentment  immòbils. Textures la FouLes llums, les ombres, els reflexes, l’aigua i l’aire fan que els canvis siguin continuats. Tot va fluint, tot va seguint el seu curs. Sento que sóc un element més del bosc que em desperta admiració i respecte. Cada petit detall té la seva raó de ser, la seva bellesa. líquensI en arribar el capvespre el contemplo en la distància i em fa sentir quan afortunada sóc pel fet de poder gaudir de la seva generositat. nuvolada a la posta C1

Un pensament sobre “El bosc amic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.