Tremolor

Novament donem un cop d’ull a la meva taula de treball! Què hi trobem? Entre pots de llapis i pinzells, pintures i altres estris… uns quants papers. Ara és l’hora de dissenyar les cobertes de quatre llibres. Primerament cal pensar les possibilitats diferents per a cada conte, fer-ne els esbossos i després triar els més adients. TremolorAquesta imatge serà útil o no ho serà? De moment, fer el dibuix d’una criatura desitjant abrigall i tremolant de fred, quan fa tanta calor, ha estat curiós i simpàtic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s