En Vivaldi vol pintar

En Vivaldi ha après que no s’ha d’enfilar a les taules però per la de treball sent, encara, una especial debilitat i em cal estar a l’aguait. Les pintures perillen! En Vivaldi vol pintar

7 pensaments sobre “En Vivaldi vol pintar

  1. Tiene unos ojos tan vivos que parece que nos habla… ;) Habría que dejar pintura y forrar un espacio con ¿papel kraft? para que con sus patitas nos ilustre… va para artista :)))

  2. I en Vivaldi diu …. :
    – Ala, ala …. ala ala … Jo tinc molts cosinets: La Muffin que és una gateta MOLT gran, el Panxito que és un gatet tigretón com jo, i la seva germana Vilmita que és blanqueta i amb la cueta pèl-roja com un plomall …. Ui ! … em sembla que tinc més cosinets …. i ara no recordo els seus noms …. Amita ! AMITA ! … AMIIIIIIIIIIITA ! …… com es diuen els meus altres cosinets? ….AMIIIIITA (però on s’ha ficat la meva Amita ? )…. Meu … ? miau ?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.