La música i totes les arts, ajuden.

Amb l’aprenentatge d’un instrument o educant la veu o també les altres arts, els resultats escolars milloren.

Segons assenyala David Altimir: “Els ensenyaments musicals no fan que els nens siguin més bons en matemàtiques, sinó que els fa individus més complets i sencers”. Aquesta és una característica que comparteixen també altres aprenentatges del tipus artístic, com la plàstica, la dansa i el teatre. “La música, com la resta de llenguatges creatius, dóna als nens altres instruments per entendre el món i per expressar-lo”.
Un compositor per escoltar avui  Gabriel Yared en Message in a bottle.
Anuncis

Un pensament sobre “La música i totes les arts, ajuden.

  1. Penso que els nens que poden estudiar algun tipus de disciplina artística són molt afortunats i adquireixen uns valors i unes vivències que els acompanyaran de per vida. Per a qui pensi com jo us recomano l’Escola Oriol Martorell que està a Barcelona, allí els nens estudien juntament amb els estudis generals música o dansa amb un molt bon nivell. Aquesta escola és pública i la conec bé perquè el meu fill hi va estudiar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s