Ull i alerta!!!

ninot llufaL’any ja es va acabant i encara queda temps per fer alguna entremaliadura. De menuda, era costum fer uns ninots amb paper de diari, anomenats llufes. Sortiem al carrer amb els germans o els amics i els penjavem a l’esquena de familiars, coneguts o de gent que passejava. Calia traça per no ser descobert. Si la persona no se n’adonava, anava pel món amb aquell paper penjant.

Actualment s’estila explicar alguna mentida inofensiva. Aquesta norma, s’ha fet extensiva  als mitjants de comunicació: TV, ràdio, premsa. A la persona crèdula se li diu que és un INNOCENT!!! I el dia d’avui és el dels SANTS INNOCENTS.

Anuncis

2 pensaments sobre “Ull i alerta!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s