La llum de les espelmes

Ja és Santa Llúcia i en el meu naixement hi brilla una flama. La primera espelma l’he posat de color vermell. Demà li tocarà al color taronja, després el groc… els aniré canviant amb consciència i interioritzant. Serà un dels rituals d’aquestes festes.neixement1És curiós saber-ne la representació:

Vermell: connexió amb la terra, passió, entusiasme, supervivència, seguretat, força, llar i professió. Taronja: plaer, reproducció, desig, relacions, dolçor, emocions, creativitat, projectes i apreciació de la bellesa. Groc: voluntad, alegria, vitalitat, perseverança, humor, control, intel·lecte, optimisme, diversió i responsabilitat. Verd: llibertad, lleugeresa, donar i rebre amor, generositat, amor incondicional, calma, seguretat i estabilitat. Blau turquesa: harmonia, comunicació, vibració, expressió, confiança, sinceritat i saber escolar. Lila: percepció extrasensorial, intuïció, misteri, compromís, meditació, capacitat de visualitzar i consciència espiritual. Blanc: empatia, consciència universal, unitat, innocència, fidelitat, puresa, netedat, bondat i claredat. Rosa: amabilitat, tranquil·litat, tendresa i amor. Platejat: associat amb la lluna, relacionat amb la part femenina, emocional i sensible. Daurat: associat amb el sol, relacionat amb la part masculina, riquesa, grans ideals, saviesa, poder, revitalitza la ment i allunya les pors.

SaveSave

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.