Ho tenim ben assumit?

La major part del temps, no ens adonem de com ens sentim. Senzillament, no estant bé, pensem que estem amb l’ànim normal i l’assumim com habitual. A vegades miro les cares de les persones de l’entorn, n’hi ha de preocupació, tristesa i por. Un pensament poc encertat n’és segurament el causant i pot arribar a provocar tan mal estar com un atac verbal o una agressió. (Sharon Koenig)

Quan t’inspira un objecte, un projecte extraordinari, tots els teus pensaments trenquen els lligams: la teva ment supera els límits, la teva consciència s’expandeix en totes direccions i tú et veus en un món nou. Les forces, facultats i talents ocults cobren vida i descobreixes que ets una persona millor del que havies somiat ser. (Patanjali)

He escrit aquests dos fragments que il·lustren estats, ben diferents, de l’ànima.

quatre-ocells(Dolços, petits personatges que he esbossat per un projecte)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s