Estimant les il·lustracions

cabreta_estudiEls treballs van de l’estudi a la impremta, fent una aturada a casa de l’editor. En els desplaçaments  es poden malmetre:  arrugar,  tacar,  esquinzar.  Hi ha traços fets amb llapis pastel que es poden desdibuixar. Cal protegir cada il·lustració.

Una vegada acabades, les cobreixo amb paper de seda i les poso a la carpeta o en una bossa impermeable. Quan me les vénen a recollir, no les porto personalment, les col·loco entre cartrons. També vigilo l’aigua. Si el dia és plujós o núvol, en tinc més cura del normal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s