La capsa de la inspiració

Vaig escollir-la ben alegre.  És la menera de que tot quedi endreçat. Treballant amb papers de textures i colors diferents, es fan escampalls. Els bocins més grans van col·locats, ben plans, dins de carpetes, els altres dins de la capsa ben florida i primaverenca.  Pals de fusta, boles de cotó, taps de suro, escuradents, retalls de roba, llana, cintes, cordill, plomes… cada cosa al seu lloc. Són les capses i pots de la inspiració i la imaginació.

Un pensament sobre “La capsa de la inspiració

  1. Buenos recuerdos de la niñez. Creo que nos lo podríamos pasar muy bien… Hace un momento he intentado hacer una mariposa con papiroflexia, ha quedado un poco… digamos que ha tenido un día “complicado”… jajaja… Pero con tu caja de recortes, me quedaría embelesada viéndote trabajar. :)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.