L’aigua i les emocions

Cada un de nosaltres és com un gran mar indòmit; obeïm a corrents molt profundes que rarament es poden veure. Saber-ho, ens brinda tres idees que és bo conservar en la nostra consciència. La primera és que les zones més insondables de l’oceà són tan clares com les ones de la superfície. La segona és que la profunditat que arribem a veure depèn de la calma o de les turbulències existents en l’exterior. I la tercera, que així com la profunditat  i la superfície del mar són inseparables, també ho són l’esperit i la psicologia de cada ésser humà.

11189139_402920736558697_1527848621_n

 

Aquests corrents indòmits són els que ens fan anar cap el fons, enlairar-nos, emergir, xocar. Però la nostra espiritualitat no es veu efectada per les tempestes que pertorben les aigües de la superfície. (Mark Nepo)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.