Ànima Creativa, Ànima de Vanguardia

Aquest és l’espai de Participació del Lector de LaVanguardia dedicat als il·lustradors, retratistes, pintors i ninotaires. I aquest nen que veieu a l’esquerra, agafat a una liana vermellosa, és l’Amin, un dels molts personatges que he dibuixat al llarg de tots aquests anys i el primer dels cinc protagonistes que aquests cinc dies passaran per la plana digital de LaVanguardia.

Molts de vosaltres ja sabíeu d’aquesta ànima creativa que em fa volar i piular, com també esteu familiaritzats amb les fades del bosc de l’Encís que parlen sobre els valors als nens i nenes, o els dragonets que viuen les primeres ports, o en Nino, o l’Home Caragol, o el Nen de cotó i tants altres. Però potser, a partir d’aquesta setmana, totes aquestes creacions i les que vindran trobaran noves llars i nous cors on quedar-se, sempre que se’ls faci una mica de lloc.

Anuncis

7 pensaments sobre “Ànima Creativa, Ànima de Vanguardia

  1. Ja era hora. T’ho mereixes, això i més. Que a casa nostra hi ha molts bons professionals i a vegades sembla que tant els mitjans de comunicació com altres instàncies els tenim oblidats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s