Els nens i l’autoretrat

No solament els artistes de renom com Van Gogh, Degas, Frida Kahlo, Picasso… han pintat autoretrats. Els nens també es dibuixen i no els cal un mirall. Quan ho fan lliurement, plasmen amb claredat, trets de la seva personalitat i l’estat d’ànim del moment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els ulls ens parlen de picardia, intel·ligència, dolçor, solitud, serenitat… Hi ha molt a descobrir en una cara, no cal l’observació de tot un cos. Alguns infants quan els demanes que es dibuixin, representen el pare, la mare o una altra persona, aleshores és bo mantenir un diàleg per saber-ne el motiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s