Follet d’arbre

Els estudis són preludi.

Precedeixen, generalment, al treball original. A no ser que calgui repetir la làmina.

Acostumo a fer uns quants estudis a llapis abans de pintar la il·lustració definitiva i també faig proves de color.

5 pensaments sobre “Follet d’arbre

 1. Què bonic!
  No deixis mai de somniar, no, que això sí que seria ben trist. Amb aquesta il·lusió ferma i contagiosa segur que trobes la goma! Jo també em posaré a buscar-la; potser si som uns quants la trobem abans. I ja se sap que compartir és estimar i estimar és viure!

 2. Tens raó, però jo estic a la recerca de una goma d’esborrar, una goma especial que … quan la utilitzes, esborra i al mateix temps apareix un altre dibuix, una altra oportunitat. És una goma màgica i … la trobaré !!! I quan la tingui a les meves mans, encara que siguin mans d’una dona, d’una iaia … la compartiré amb qui tingui necessitat d’ella i … mai s’esgotarà, perquè és una Goma Màgica.
  La trobaré i a tu, Quim, te’n donaré un tros, perquè puguis fer el mateix que jo, compartir-la.
  Mai deixaré de somiar.

 3. Carai, quin comentari més profund. Perdoneu que hi fiqui cullerada, però és que m’ha fet pensar. A mi també em fa basarda pintar la il·lustració definitiva sense el previ dibuix a llapis, però sovint no tenim temps, ens n’oblidem, ens fa mandra, o senzillament no en sabem més o creiem que no val la pena!

  A més, la vida també vol improvisació, vol passió i incerteses. La qüestió és saber continuar pintant sobre el que ja tenim. I que ens agradi el que hi veiem. Podem arreglar cosetes, però hi ha coses que no podrem canviar i les haurem d’acceptar, ja formen part de la nostra “il·lustració definitiva”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.