Abecedari 2011 – Comiat

Per si vols escoltar: Beethoven. Simfonia nº9

Gràcies a l’Univers i a la vida per tots els moments de:

A: abraçades, abundància del que és bo, acceptació del que cal, acció, actualització, adaptació, afinitat, agombolament, agraïment, ajuda, alegria, alerta, alliberació de càrregues, amabilitat, amor, amistat, anades amb bicicleta, animar, apertura, aprenentatge, aprofitament de la vida, assaborir, atracció, audàcia, autenticitat, autoestima, aventures. B: ballar, bellesa, benestar, bondat, bons aliments, bons propòsits. C: calidesa a casa i a fora, calma, cantar, canvis positius, capacitat per resoldre, carícies, carinyo, claredat mental, coexistir, coherència, color, companyerisme, companyia, compartir, compassió, compenetració, complicitat, comprensió, comunicació, concentració, confiança, connexiò, conquesta, contemplació, coratge, cooperació, contacte amb la natura, creativitat, creixement. D: demanar, delit, desaferrament, descans, descobrir, desicions ben preses, desplaçar-me,  despreocupació mentre m’ocupo i actuu, diligència, direccions encertades, discerniment, diversió, dolçor, donar. E: el dia a dia, emotivitat, empatia, enamorament, encant, energia positiva, enfortiment, entusiasme, equilibri, equiparar, escalfor, escoltar i ser escoltada, esmenar, esperança, espiritualitat, esplendor, espontaneïtat, estabilitat emocional i econòmica, estar amb nens, estudi, èxit, expansió. F: fe, felicitat, fermesa, fer noves coneixences, flexibilitat, fluïdesa, força. G: generositat, germanó, goig, gràcia, guanys. H: habilitat, harmonia, honestadat, honor, humanitat, humilitat, humor. I: il·lusió, imaginació, impulsos adients, independència, innocència, inspiració, integritat, intel·ligència, interioritzar, intimitat, intriga amb mesura. intuïció. J: joc, joia, jovialitat, justícia. L: lectura, llàgrimes de plaer, d’emoció i d’empatia, llibertat, llum, lucidesa. M: màgia, materialització de somnis, mimus, missatges agradables, música. N: naturalitat, netedat, noves oportunitats. O: oci, obertura al que és nou i bo, objectius en marxa, observació, obtenció de coses bones, oportunitats saludables, optimisme, ordre, originalitat. P: paciència, passejar, passió, pau, petons, perfecció, perdó, perseverança, persistència, petits-grans moments, placidesa, plenitud interior, poder interior, positivisme, prendre determinacions, present, produir-se miracles, professionalitat, profunditat, prosperitat, protecció, proximitat amb els que estimo i amb els que m’estimen, proveïment, prudència sense excès. Q: qualitat, quedar-me on cal, quietud. R: rebre, recolzament, recolliment, recomençar, recordar, rectificar, reflexió, relativitat, renaixement, renovació, resolucions ben preses, respecte, retrobaments, reunions plàcides i productives, rialles, romanticisme. S: saber estar, salut, saviesa, sanació, seguretat, sentir, ser emprenedora, serenitat, senzillesa, sensibilitat, sensualitat, sexualitat, silenci, simpatia, sinceritat, somnis, sorpreses agradables, suavitat, superació. T: temprança, tendresa, tenir un punt crític, tenir un ventall de possibilitats, transparència, transmutació, treball, triomf. U: ufanor, unió, universalitat, utilitat. V: vèncer obstacles, veritat, vibrar, viatges, vitalitat, vivesa, voluntat.

Quants regals que m’ha donat l’any, tot aquest llistat de tresors.

Novament, GRÀCIES!

 I en el 2012 desitjo que visquem tots amb amor, llum, salut, pau, alegria, harmonia, respecte i unió. És el que som!

3 pensaments sobre “Abecedari 2011 – Comiat

  1. Retroenllaç: Adéu 2016! | Rosa Maria Curto

  2. En mi lista añadiría GRACIAS por contar con Rosa María. Cada día me sorprendes más. Ojalá todos fuéramos capaces de dar GRACIAS como lo haces tú. Besos mil y más y que el 2012 te REGALE lo que más desees.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.