Gràcies estimat Univers!

Gràcies Univers per regalar-me la vida. Gràcies per proporcionar-me tot el que realment necessito. Gràcies per l’oportunitat de sentir aquest cos preciós i aquesta ment meravellosa. Gràcies per viure en el meu interior amb tot el teu amor, amb el teu esperit infinit, amb tanta llum càlida i resplendent.

Gràcies per utilitzar les meves paraules, els meus ulls, el meu cor. T’estimo i m’estimo. Ajuda’m a mantenir viu aquest amor i la pau en el cor i fes que visqui estimant durant tota la meva existència. (Dr. Miguel Ruíz – adaptació)

Gràcies per la música!

Gaudeix escoltant: Come sei veramente de Giovanni Allevi

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s