Gent acollidora

La gent de Tenerife és generosa, servicial, tranquil·la i molt carinyosa.

Els carrers dels pobles respiren netedat. Tenen llambordes i les cases són molt acolorides (safrà, pistatxo, lila, violeta, rogenc, blau, crema…). Moltes de les balconades, finestres i porxades estan fetes amb fusta.

És molt agradable passejar, no hi ha presses.

El clima, aquest dies de desembre, ha estat molt variable: vent, pluja, sol i boira. La vegetació és d’un verd molt llampant: matolls embellits amb flors de colors vistosos i pastel, plantes cactàceas  exuberants i arbres exòtics con els llorers d’Índies, les bananeres amb amples pàmpols, palmeres altives,  dragos…

Al fons el Teide, que tot ho mira i tot ho veu, està engalanat de blanc.I mirant a l’altre costat…el mar. Ones juganeres, escuma blanca, negra terra de lava volcànica.Música de Vangelis per gaudir una estona.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.