Benvinguda / Welcome

Hola!

Sóc la Rosa Maria Curto Milà, il·lustradora infantil. Avui estreno aquest espai on trobareu informació sobre el meu treball, les darreres publicacions i altres activitats. Espero que esdevingui un punt de trobada amb lectors, editors i mitjans. Sigueu, doncs, benvinguts!

* * *

Hola!

Soy Rosa Maria Curto Milà, ilustradora catalana especializada en el libro infantil. Hoy posteo por vez primera en este blog donde voy a hablaros de mi trabajo, de mis últimas publicaciones y de otras actividades. Pretende ser un punto de encuentro con los lectores, los editores y los medios de comunicación. Sed, pues, bienvenidos!

* * *

Hello!

My name is Rosa Maria Curto Milà and I am a catalan ilustrator for children books. Today I start posting on this space where I’m talking about my job, my last releases and other activities. I also becomes a meeting point with readers, editors and media. Wellcome then to my space.

* * *

Allo!

Je m’apelle Rosa Maria Curto Milà et je suis une ilustrateur catalan consacred a le livre enfantin. Ajourd’hui je comence avec le prémière post dans cette espace oú je parlarai de mon travail, mes dernieres livres et otres activites. Serais un point d’encontre avec les lecteurs, les editeurs et les media. Alors, vous ete bienvenue!

* * *

Gestió i manteniment del bloc a càrrec d’Aleix Cabrera, periodista.

Adreça de contacte: admin.bloc (at) gmail.com

tradúceme tranlate it

Anuncis

5 pensaments sobre “Benvinguda / Welcome

  1. hola rosa maria, els contes de les fades de la generositat, amistat, etc no hi ha manera de trobar a cap llibreria.Pot ser que no s’hagin publicat? M’agrada molt la teva feina

  2. Miris on miris penso que la creativitat artística i literària latent està present en cadascuna de les il•lustracions que apareixen en els diferents apartats de la web. Es mostra una trajectòria de treball, dedicació i entrega, en la que es transmet amb molt carinyo algun dels bons valors que forman part d’un ésser humà, algun d’aquests valors són la bondat, l’empatia, el coratge, la sensibilitat per les persones, pels animals i per les coses, la imaginació, la il•lusió, l’alegria, la felicitat, la humilitat i molts més; i el que es percep de forma clara i directa des del cor, és l’ànima i la tendresa de les línies i colors que es transmeten a través del llenguatge de l’AMOR.

  3. cada vez me gusta más esta página
    los nuevos enlaces como el “taller virtual” o “música y pintura” están geniales y por supuesto “las hadas”

  4. Hola Aleix!
    Solo quería darte la enhorabuena por la página que le has hecho a Rosa María, me gusta mucho, en serio.
    He podido ver videos, conocer algunos libros que no sabía, saber más de ella “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s